Post entry

Epicept - formen håller

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Epicept har sen tidigare redan bevisats en riktig stark form. En form som många av oss inte känner igen, men en form som vi alla trott och drömt om. Nu gäller det för oss epiceptare att verkligen att vakna ur denna långa dröm och leva i denna verkliga drömmen

Epicept har nu under 7 dagar presenterat två riktigt positiva nyheter,fas IIb studie med NP-1 samt dagens FDA info.

Eftersom Jack gång på gång har skjutit upp resultatet på NP-1 så fanns det många tvivlar där ute som anade att nåt lurt väntade, men med facit i hand så förstår dem flesta aktieägarna att Ceplenes resa under de senaste året tog Epicepts alla resurser(tid). Så till alla oss som har hackat på Mr Jack, nu måste vi faktiskt ge honom lite kredit.

När det gäller aktiekursen så är jag övertyga om att kursen nu drar sakta med säkert uppåt. Här kommer visa indikationer på detta

- Den tekniska analysen visar att Epicept har ett starkt stöd vi 6,10

- Vi som har följt bolaget vet att Epicept stiger inför och efter positiva nyheter

- Ett avtal är på ingång

- Efter NP-1:s studieresultat så steg den stabilt under hela veckan, detta kommer förmodligen ske även denna vecka(FDA-nyheten).

- Epicept steg även när EMEA godkände Ceplene-ansökan under år 2007

troligtvis är vi nu ett steg närmare att lämna Förhoppningsbolaget(obs-lista) efter oss,och gå in i ett stabilt framtidsbolag.

p.s kul och se vart kursen ligger efter att dem på andra sidan atlanten börja handla

MvH/aktiealex

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?