Post entry

EpiCept! Fågel, fisk eller Ceplene? Ja vad?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Har suttit och försökt få ihop mina tankar till en blogg som andra kan dra nytta av, för att summera, eller iaf. försöka knyta ihop säcken efter senaste NE'n.. Men det är svårt..

Frågorna är många, om Varför?! de går ut med en "ny" NE, på trots av att det, inte var "nödvändigt" (Vad vi tror) på denna sidan om atlanten..

- Kan det vara så att ledningen sitter på så bra kort att de bara måste få in pengar till.... Ja till vaddå? Sälja Ceplene på egen hand? Ja eller nej, vad skulle det annars vara?!, svårt att sia om..

- Varför går en köpare in i en NE om de inte vet vad "som hända skall", Man ska ju akta sig för att sälja skinnet innan björnen är skjuten, förlåt uttrycket. Men jag har svårt att få pusselbrickarna att gå ihop...

Som Kim Dahlström skrev i sin blogg igår, om utspädd midsommarnubbe, och halvfull eller halvtom. Vill jag fråga; Vad smakar bäst? Vad smakar nästbäst? .... Nästa sämst och HELT sämst?.. Är en utspädd midsommarsnaps, sämre än ingen snaps alls, eller kan man i stället för en snaps dricka två?.. Kräftor vs sursträmming.. Tål att tänka på.. Smaken är som sagt delad..

Mångar förbannar denna nya NE, som vi alla "visste" inte skulle komma, men låt oss stanna upp ett tag och se vad som ledningen har i tankarna.. Företagskultir skiljer sig en hel del mellan olika länder, hur man tänker och agerar. Har under nästan 10år jobbat åt ett dotterbolag till ett stort läkemedelsbolag i Danmark. När man tänker på hur kort det är mellan Helsingborg- Helsingør, och hur olika "de" uppfattar saker och ting olika från vad "vi" tycker är helt normalt, kan man ju dra liknelsen med Svedal till US... Vörför skulle de likna oss i vårt tänkade, när skillnaden mellan Danmark och Sverige är så stor.. Tror många av er som ev. jobbat i Dk under längre tid känner igen er..

Så..: Lita på ledingen, låt de jobba vårt satsade kapital upp i en nivå som liknar en mer sansad och förnuftig nivå vad gäller aktiekurs och bolagsvärde. Är fullt övertygad om att de gör allt vad som står i deras makt, för att få alla pusselbrickarna på plats..

Ni som inte tror på ledningen, med Jack & Co.. SÄLJ!.. Låt inte ert liv gå i spillo över mer frustration utan släpp taget, tryck på sälj!!!!, och njut av vetskapen att ditt sparade kapital, står och tickar usel bankränta. Lova mig bara en sak, bli inte bitter senare, när/om pusselbrickarna faller på plats, och vi alla kan se motivet på denna Ceplene, NP1 målning!!

Och kom ihåg, köp aldrig för mer än du har råd att förlora, så har du nattsömnen räddad..

Lev väl!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?