Post entry

Drama Queen

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Igår när jag loggade in på Nordnet på förmiddagen, hade Epicept gått upp 34 %. Vad hade hänt nu då? Jag letade efter nyheter på nätet. Det snabbaste sättet är att kolla på något forum efter en länk, även om det är svårt att hitta vettig information bland alla nonsensinlägg om "RALLLLLLY" och "SÄÄÄÄÄLJ". Den bästa, i meningen mest trovärdiga (utan att ha synat den i sömmarna), informationen läste jag nog här på Redeye i en blogg, om orsaken till Epicepts uppgång just då. När dagen var till ända såg vi en måttlig uppgång. Och nyheter senare om nyemssion.

På DI:s förstasida såg jag på morgonen det förväntade fallet, över 11 % just då.

Jag har en liten aktiepost i Epicept, den har åkt upp och ner. Tidigare i våras lyckades jag pricka in en uppgång på över 100 %. Jag sålde och tog hem den vinsten, och köpte igen, hälften så mycket, några månader senare. Det har varit en ordentlig nedgång sen dess. Ryck har vi sett ibland, gårdagens var väl det största sen i april i år.

Det uppförande vi sett i Epicepts aktie i år är ytterst intressant, i alla fall att stilla bektrakta. Det representerar på något sätt sinnebilden av Traderns drömmar, förväntan och besvikelser.

Jag tänker behålla min lilla post i Epicept ett tag till, göra tvärtemot vad man "ska" göra, jag borde ha tagit förlusten för länge sen. Jag behåller inte för att förälskat mig i aktien, och tror på den i alla lägen, det gör jag inte, och särskilt inte på VD:ns uttalanden i tid och otid. Jag avskyr i själva verket Drama Queens.

Jag behåller den bara som en kallsinning, rå chansning. Jag funderar inte på att köpa mer eller sälja. Får man det godkännande man förväntar sig, är den värd det. Och den har till halvårsskiftet nästa år på sig att bevisa det. I min portfölj.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?