Post entry

Dagens surströmming

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det smakar surt i Epicept idag efter att Emeas rådgivande kommitté avslår ett godkännande för Ceplene. Man säger visserligen att Ceplene har den effekt som Epicept visar, MEN man vill ha "ytterligare en klinisk studie". Här satt man med fingret på den stora köpknappen och så blev bara en fingetutt av det hela.

Hur lång tid tar en klinisk studie ?? Kostnad ?? Nu kan ju visserligen Emea rösta för ett godkännande ändå men det verkar mindre troligt. Bolagets finanser är inte dom bästa och VD:n Jack Talley, kommer att få plocka fram den stora kollekthåven redan i april-maj. Nyemission stundar aktieägarna. Private placement kanske ? Nya banklån ?

Avståndet till eventuella intäkter har nu fått smått galaktiska proportioner. Det verkar vila en förbannelse över Ceplene.. Nu har ju Epicept några produkter till som är ganska långt gångna bl.a Azixa och NP-1 och det kanske är där framgångarna kommer istället och inte med Ceplene..

OM, jag skriver, OM, Emea ändå skulle rösta för ett godkännande för Ceplene, ja men då kommer ju saken i ett helt annat läge...

Kalles farsa

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?