Post entry

Avtalet som kom..

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Så kom då avtalet till slut. Avtalet är bättre än vad som kan avspeglas i kursen. Felet är att inför avtal är Nordnet och Avanza FÖR stora ägare. Jag var tämligen säker på att väldigt många skulle släppa sina aktier tidigt, för tidigt. Avanza och Nordnet, läs småsparare, är ofta allt för kortsiktiga i sina investeringar. Här finns mer att hämta.

Nåväl, det vi nu bevittnat är hur så kallade stöd bildas. TA är inte bara humbug, det finns en logik i stöd och motstånd. Många sålde nu sina aktier i Epicept, troligtvis glada för att åtminstone få igen sina pengar, en del dessutom med en liten vinst. Omsättningen avtalsdagen plus några fler dagar har varit enorm om man jämför med vad som tidigare varit. De som nu köpt vill ju knappast sälja med förlust, detta blir då ett stöd. I och med denna enorma omsättning lär dessa nivåer utgöra ett enormt starkt stöd.. Nästa motståndsnivå kommer då bli trakten av 7.50, en tidigare topp, här kommer nästa drös av försäljningar ske, dvs det var många som köpte här sist. De är nu glada att få tillbaka sina pengar. Efter denna nivå blir det desto mer spännande, det är rätt öppet efter 7.50.

Så ett tips till småsparare, sitt på Epicept ett tag, jämfört med index för 2010 så finns det nog inte så många case som kan ge mer.

Det som behövs nu är att någon verkligen gör en analys av bolaget, det behövs en köprek av lite större aktörer. Var är ni SEB, Öhmans med flera. Epicept har mycket i pipen. När vi summerar 2010 är jag övertygad om att Epicept kommer ligga högt upp på vinnarlistan.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?