Post entry

Avnotera Epicept!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Sunkaktien Epicept har inte gjort någon glad och har fallit ca 90 % sedan 2006 och innan dess i form av Maxim ska vi bara inte tala om. Här sker kapitalförstörelse och småspararna går på dimridåerna som läggs ut. Nu trycker man visst nya aktier och släpper ut direkt på marknaden när det inte går på annat sätt allt för att överleva.

Epicept försökte nyligen desperat i ett fåfängt försök att hålla kursen över 1 $ i USA för att få behålla sin notering där. Det var givetvis dömt att misslyckas och man fick genomföra en omvänd split där 3 aktier blev 1 istället. Nu är kursen nere i ca 2 $ så snart börjar spekulationerna om ny omvänd split igen. Jag tycker det då är bättre att avnotera aktien på Nasdaq istället och där med även spara pengar. Om man inte kan få intäkter får man hålla nere kostnaderna istället helt enkelt. Nålpengarna man fick av Meda räcker knappt mer än till att hålla frimärkskassan...

Royalty.... royalty skriker amatörplacerna i kör men hur ska det kunna bli royalty på ingenting...? Eller i alla fall väldigt lite. Meda bedriver ingen välgörenhet och vet förstås Epicept utsatta situation och det lär bara bli små smulor över till Epicept av eventuell försäljning.

Jag har som tidigare sagt haft säljrek på aktien i mer än ett decenium till gläde för de som lyssnat. På Redeye skrev jag en säljrek för ca ett år sedan som jag fick mycket påhopp, spott och spe för... nu har vi resultatet efter ett år är aktien ner några procent när index är upp ca 60 %...snacka om alternativkostnad. Men småspararna fortsätter hoppas att "plötsligt så händer det"....tyvärr så är chansen större på lotto....

Mvh T.Tratt

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?