Post entry

Eniro har passerat botten

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Eniro, Sveriges och Nordens kanske mest kända och respekterade företagskatalog och söktjänst.

Eniro vet alla vad det är, lika känt som Cocacola i Sverige och Norden. Eniro levererar smarta vardagslösningar för alla. Dock har lönsamheten påverkats av konkurrens från gratis söktjänster senaste åren. Eniro har fått hitta nya sätt att göra affärer och man har tagit fram ett par appar av hög kvalitet. En kartapp och en liknande för fritidssjöfart. Kostnaderna har setts över och nu i senaste rapporten har vi fått se att man går plus.

Det som kanske är mest intressant är att aktien har tagit otroligt stryk. Den har noterat över 60 kr som högst och botten har vi nu sett under 1 kr. Aktien kostade igår 1,40 och det finns en otrolig potential till att tjäna pengar här. Tekniskt är aktien mycket köpvärd och den är dessutom blankad hårt. Det finns stor risk för en squeeze nu när blankarna måste köpa tillbaka. Den har varit blankad från cirka 5kr så det är dit och över vi ska i ett första skede.

En finfin krydda för portföljen med chans till mycket hög avkastning på kort tid.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?