Post entry

Drömmar... Zzzzz

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Skriver ner några tankar... ur dagboken

När man sitter framför dumburken varje dag och söker information samt intresserar sig för såna travala saker som börsen och aktier så kan man inte undgå att påverkas även i drömlivet... Nu menar jag inte fantasierna om miljon vinsterna utan i drömmarnas värld efter man blundar och somnar in. Jag har haft ett flertal drömmar och en del har slagit in... nu är detta inte en kristall kula, sådant trams tror jag inte på, men kul är det att det blir sant och har facktiskt gjort en hacka på dessa intuitioner... nåväl, jag drömde och detta går att se i avanzas forum på boliden om ni söker på G79 och drömmar, när aktien kostande strax vid 90kr skrev jag ner ett inlägg om en dröm jag haft att boliden snabbt skulle gå upp över 100kr... feg som jag var vågade jag inte sitta kvar i båten då, men fick se det gå i fullbordan, det var strax innan jordbävningen i chile som jag drömde det.

En annan dröm som jag inte vet om det går i fullbordan är att Eniro skulle bli nästan värdelös.. jag satt nämnligen på ett gäng och fick se mina pengar försvinna till intet ungefär en krona blev aktien värd för att sedan rusa upp några hundra procent innan den slutligen gick ner igen. En aktie jag kan tänka mig blanka "eniro".. tror inte nämnvärt på det företaget, höga kostnader för att annonsera genom, trots att de kunde göra tjänsten så billig att kunden själv la upp annonsen... det är över med eniro... typ som metro som gick ner och ner och ner igen...

en tredje dröm jag haft var att nu i år denna sommaren skulle sveriges ekonomi gå starkt, och dollarn gentemot svenska kronan skulle kosta ca 7/dollar. 7.00 ungefär, samt att börsen gick starkt nu till sommar... nå nu när jag har facit i hand med de andra drömmar, tror jag att bull är nog ändå min melodi, tror att vi får se ett race uppåt om något företag går bra när dollar är billigt är det väl boliden?

ja det var ju i alla fall några tankar...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?