Post entry

Ökar i nostalgiska Effnet - Skördetiden börjar nu?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag vill dock börja detta blogginlägg med en återblick på mina senaste tips:

Medirätt: Här gick jag ut med ett köptips för ca 14 dagar sedan då kursen låg på ca 4 kr och utvecklingen har sedan dess varit helt magisk, smått galen skulle jag påstå. Länk till mitt förra inlägg: http://www.redeye.se/aktiebloggen/mediratt/mediratt-helt-ratt-i-tiden. Jag har fått en del kritik men även en hel del gratulationer då jag sålde av mitt innehav med över 100% i vinst. Jag tror fortfarande på Medirätt men med en kursuppgång från 4 till 14 kr på någon vecka hade det varit smått tjänstefel att inte ta hem en vinst. Går dock aktien ner mot 5 kr igen (även samma kurs som ledningen har optioner på) så blir dock aktien intressant igen. Dock inte nu på kurser kring 9-10kr.

Taurus Energy: Ni som följt mig länge vet att jag varit mycket engagerad i Taurus under flera år. Här har jag varit öppen med att jag nu under sommaren sålt en del av mitt innehav då framgångar uteblivit samt att som jag ser det en del varningssignaler dykt upp. Därtill är jag mycket kritisk till hur VD samt styrelseordförande sköter bolaget, det är så amatörmässigt att jag nästan saknar ord. Nu senast upptäckte jag även efter besök på Euroclear att fd VD sålt nästan hela sitt innehav (ännu ej rapporterat men jag har efterlyst detta). Mitt engagemang i bolaget kvarstår och min tro på produkten samt på samarbetet med samarbetspartnern Lallemand består, men det känns mer osäkert än tidigare...

Nytt tips - EFFNET: En av mina första investeringar någonsin Effnet, eller Effnetplattformen som aktien heter numera, vill jag starkt rekommendera er att ta en titt på. Besök gärna placera forum där mycket matnyttig info finns. Jag har ökat i aktien som nu kan stå inför kraftigt ökade intäkter kommande år i samband med att bolagets ingångna licensavtal med flera världsledande bolag på allvar börjar generera cash. Effnets produkter/teknik börjar mer och mer användas så håll koll nu, äntligen kan Effnets tid vara inne? Utöver teknikdelen jobbar även den kompetenta styrelsen Runesten och Larsson med nynoteringar, framgångsrika bolag som Sagax och Cassandra Oil är exempel på avknoppningar...

Effnet - nostalgi: Vill avsluta detta inlägg med lite Effnet nostalgi från IT yran. Jag minns inte hur många procent aktien gick upp men ett minne som sitter kvar är när aktien var uppe i 400-500kr, och bolaget rapporterade att man avsåg göra en split. Vips så gick aktien upp ytterligare för att sen stiga ännu mer dagen efter split eftersom den då såg "billig" ut. Galna tider och härliga minnen som lever kvar än idag :-)

Fortsättning följer,

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?