Post entry

All in, fast out?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Alla ägg i samma korg eller inte så många ägg?

Hur var det SAS direktören sa nu igen? -Man skall inte ha alla ägg i samma korg.

Jag har idag sålt av mitt innehav i DNO international A/S. Det blev en vinst om än inte så stor som jag önskat eller föreställt mig under de 2 år jag ägt aktien.

Bolaget ser fortfarande intressant ut och alla grundförutsättningar är intakta. Däremot är den politiska instabiliteten i Irak allt för påträngande för mina svaga nerver. Jag kan inte från min horisont överblicka dess betydelse och väljer därför att kliva av. Jag kommer naturligtvis att forsätta hålla ett öga på bolaget.

Hela försäljning av detta innehav gick till att köpa ytterligare aktier i det danska bolaget Topotarget A/S. Ett bolag som har en framtid så ljus att jag limmat fast mina solglasögon på nästippen.

Jag har sålunda bara ett ågg som ligger i en korg. Där kan det få rulla från kant till kant utan att riskera knäckas mot någon frände.

Det känns betydligt tryggare att gå ¨all in¨ i ett Danskt bioteknik företag än att kalkylera med krigs liknande tillstånd och politisk oro.

Eller skulle jag köpt fler korgar?

respekt/

Jens-Olafur

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?