Post entry

Diamyd - Missförstånd? Knappast

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Skulle kunna tro att bolaget har blivit fel citerat om inte bolaget förra året var tvingade av OMX Nordic att förtydliga uttalanden som Vd gjorde ang partnersamtalen förra året.

Förra året så sa Elisabeh, vd för Diamyd att de var i slutförhandlingar om ett avtal, kursen steg kraftigt från 142 tll 195kr. Då krävde OMX Nordic att de skulle förtydliga ang detta postående och de gick ut med en förtydligande.

I dag fick vi de glädjande nyheterna att bolaget befinner sig i samtal med potentiella partners för NP2, aktie blev handelstoppad några minuter innan börsens stängning. Spekulationera gick vilda bud skrek någon ut nu fick vi äntligen veta vad som hade hänt....

"Diamyd Medical befinner sig inte i några regelrätta partnerskapsförhandlingar avseende NP2!

Detta väcker många frågor, hur kunde reportern misstolka vad Elisabeth sa, var ifrån fick de uppgifterna att de redan var i parterdisskutioner. Eller var det så att Elisabeth återigen lovade lite för mycket när hon i sin iver att snacka upp bolaget gick lite för långt. Det har hänt förut och kommer sannerligen att hända igen, dags att tänka efter lite innan hon öppnar munnen är mitt råd.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?