Post entry

Countermine - Grupptalan

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ledningen i Countermine har begått oegentligheter som varit till stort men för aktieägarna. Jag inleder härmed en namninsamling till förmån för en gruppstämning mot delar av styrelsen.

Vi är många f.d. och nuvarande aktieägare i Countermine som förlorat mycket pengar. Jag anser att det beror på att delar av styrelsen, särskilt f.d. VD Christer Bergquist och styrelseordföranden Björn Wolrath, agerat på ett sätt som varit mycket skadligt för aktieägarna. På senare tid har jag också fått kontakt med en mycket initierad källa som har bevis för ett stort antal oegentligheter i bolagets ledning, allt från mutbrott och skattebrott till vilseledande av aktieägare. Denna kontakt har konkreta bevis och ett stort antal tillförlitliga vittnen. Därför anser jag att tiden nu är mogen att inte längre vända andra kinden till utan börja agera. Christer Bergquist och Björn Wolrath har genom att begå dessa oegentligheter direkt orsakat stort men för aktieägarna. Jag påbörjar nu en namninsamling för en gruppstämning mot Bergquist&Wolrath. Jag hoppas så småningom hitta en advokat som är beredd att arbeta mot del i det skadestånd vi hoppas få. Min kontakt har hållbara bevis så chansen är god. Dock kommer advokaten att behöva ett visst rörelsekapital så Varje deltagare i gruppstämningen måste vara beredd att satsa en mindre summa, högst 2000 kr. Först av allt vill jag ha intresseanmälan till mailadressen cmtgrupptalan@gmail.com Det är ingen juridiskt bindande anmälan men jag vill bara ha in anmälan från människor som är beredda att satsa en mindre summa. Vi kommer heller inte att ha någon möjlighet att företräda de som inte går in med kontantinsats. Jag vill inte ha några pengar nu utan som sagt bara en intresseanmälan för att se hur stort intresset är. Skicka Namn. Adress, Telefon och mailadress till cmtgrupptalan@gmail.com Christer Bergquist har lyxvilla, lyxbåt och mycket stora tillgångar efter åren i Countermine med absurt hög lön! Vad har ni? P.S. Inom kort kommer jag också att lägga upp en sida på min site http://glepar.se där gruppstämningen avhandlas. Mailadressen är alltså cmtgrupptalan@gmail.com

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?