Post entry

CombiGene - möjligen lite felvärderad?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

CombiGene utvecklar nya behandlingsmetoder för neurologiska sjukdomar, med högre träffsäkerhet, bättre effekt och färre biverkningar. Just nu inriktar de sig på Epilepsi men har även patent på en uppsjö andra neurologiska sjukdomar.

Jag har bara två saker att meddela från förra veckan. Känns som det kan vara dags att hoppa på tåget innan den 14 december. Investering sker dock på egen risk precis som i alla aktier.

I PM från bolaget 2015-12-03 09:01

https://www.avanza.se/placera/telegram/2015/12/03/combigene-combigenes-vetenskapliga-grundare-har-publicerat-artikel.html

"Resultaten stödjer behandlingskonceptet men det speciella med denna studie var den djurmodell som användes. Råttor användes som försöksdjur och dessa utvecklar temporallobsepilepsi efter hjärnskada på samma sätt som patienter, dvs med oprovocerade anfall som kan komma närsomhelst. Att en djurmodell liknar situationen för mänskliga patienter brukar inom läkemedelsutveckling kallas att modellen har ett högt translationellt värde, och om de modeller som används har ett högt translationellt värde så reduceras risken för att den effekt man ser på försöksdjur inte kan reproduceras på patienter, skriver bolaget. "

I PM från bolaget 2015-12-04

https://www.avanza.se/placera/pressmeddelanden/2015/12/04/combigene-combigene-varderingsrapport-publiceras-14-december.html

"CombiGene: Värderingsrapport publiceras 14 december (Cision) 2015-12-04 09:20 En värderingsrapport för CombiGene AB kommer att publiceras 14 december 2015 av den New York-baserade finansrådgivnings- och analysfirman Arrowhead Business and Investment Decisions, LLC (ABID).

Denna oberoende värdering har gjorts på uppdrag av CombiGene och baseras på insamling och analys av publikt tillgänglig information och information som redan gjorts publik av bolaget. Offentliggörandet av rapporten sker på www.abid.co/AKTO.COMBI mellan klockan 15.00-23.00 svensk tid måndagen 14 december (09.00-17.00 New York-tid). Efter offentliggörandet kommer rapporten att distribueras genom Arrowhead’s globala distributionsnätverk som omfattar mer än 50 000 amerikanska och internationella investerare. Efter offentliggörandet kommer även en länk till rapporten anges på CombiGene’s website www.combigene.com"

Visst värdering är beställd av CombiGene men görs oberoende och går ut till 50 000 investerare världen runt. För mig känns det iallafall som värderingen är helt skev på CombiGene just nu.

Lycka till med alla era investeringar!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?