Post entry

Clas Olhson...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Oj vad glad jag blev när jag såg att Aktien rusade upp mot tidigare motstånd på 136kr, med försäljnings siffror som väntas på dryga 11% får vi se om de slår förväntningarna denna gången eller inte. Nå jag har tagit position, jag snackade ju om att rekylen var troligen över vid 131, och köpte på 132,50. Anar att nu när vädret är mildare att folk hittat ut till butikerna, under q1 januari februari uppmanades allmänheten att hålla sig hemma pga det extrema vädret. Säkert kändes detta också i butikerna som märkte av en mindre försäljning. Men nu närvädret blivit mycket bättre, trillar nog slantarn in.

Såg att min analys om boliden stämde, men innan den går upp mot högre nivåer, kan jag tänka mig att den testar stödet en gång till. Men att den höll emot på 107, var nämnvärt.

Blogg tävlingen börjar gå mot sitt slut, vem som vinner är väl ändå inte svårt att lista ut med mest poäng så blir det väl kalles farsa. Nåväl, man kan inte få allt här i livet.

Fitch nedgraderade grekland i kredit betyg, som om grekland inte hade nog med problem, så lägger de extra tyngder på dem... underlig strategi...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?