Post entry

2 aktier du bör äga när det vänder

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Denna vecka har trots allt gått bra, gav ju några köpråd på sandvik och clasb, alla gick bra, nu passar rekylen ner väldigt bra, tidigare stöd på clas är 130kr och borde hålla, den inhemska marknaden präglades troligen av svaga försäljnings siffror pga de höga elpriserna. Jag har träffat en del människor som ojar sig över de höga elpriserna och el räkningarna... Och tyvärr kommer nog en del företags resultat också påverkas av det.

Håller ett öppet öga på clasb och ser om stödet på 130 håller, det var ju den utländska marknaden UK och Finland som steg som bäst, det visar på att övriga europa är öppet för expantion och facktiskt kan vara vad clas behöver. Svenska marknaden är relativt mättad, men så ska vi komma ihåg vädret, elpriserna och att folk ombads att stanna hemma av myndighet pga vädret osv...

Det blir en slow start för clas i år,

Vill tillägga att aktien Swedbank är intressant i dagsläget, Wolf har gått och sagt dessutom att de kan göra vinst i år samt att det kris saneras för fullt ... tycker dessutom det börjar likna nåt i bonus kulturen... Års högsta ligger på 77.50 och efter emissionen lägsta 55nånting.. Laddar swedbank för 80kr? En del köp rek finns på bank pappret och jag tror på medel lång sikt 110kr rikt kurs, men undrar om jag nånsin sitter kvar mer än 2 dagar.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?