Post entry

Bra presentation av CellaVision

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

CellaVisions vd Yvonne Mårtensson sa igår på Avanzas och Redeyes analysdagar att man förväntar sig att det ska komma ut konkurrerande produkter på marknaden under året. Detta är dock inget bolag ser som negativt utan är glada för att fler aktörer kommer hjälpa till att marknadsföra automatiserad blodanalys. Den nackdel man kan se med en ny aktör är att kundernas beslutsprocesser kan bli längre då de kan komma att vilja utvärdera båda produkterna. Det är än så länge lite känt om dessa produkter men CellaVision borde ha ett försprång i och med att de funnits på marknaden under ett antal år och redan idag har en stark kundbas.

För övrigt gjorde CellaVision en mycket bra presentation dock så hade jag önskat mig lite mer information angående deras nya hårdvara. Mer information om den kommer istället att komma under juli.

Intressett från publiken var stort bland annat undrade Stefan Wikholm varför CellaVision ännu inte var uppköpt vilket är en intressant fråga.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?