Post entry

Cefour - för dig och för mig

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Cefour är inte bara en bra lösning för de stora företagen och cateringfirmorna, men även en bra lösning för dig och mig.

Jag har i tidigare blogginlägg nämnt lite om var det finns en stor marknad för Cefour, nämligen på festivaler för sin effektivisering och ur ett säkerhetspersepktiv men också på flyg då man sparar mycket vikt tack vare att man slipper glasflaskor. Ni har säkert också suttit på flyg där de säljer svindyra små vinflaskor med väldigt lite vin i.

För dig och för mig är detta vin en perfekt lösning när man till exempel ska på picknik, har stora bjudningar likt midsommarfester där man enkelt kan låta vinet stå uppe utan att oroa sig för att något kommer innanför glaset. Har man köpt hem Cefour vinet och känner sig sugen på att dricka lite, men endast ett glas och inte mer än så, ja men då är det hur smidigt som helst. Man behöver helt enkelt inte öppna en hel flaska bara för att dricka ett glas, vilket åtminstone lockar mig då jag ett flertal gånger har funderat på om det verkligen är värt att öppna en ny flaska bara för ett glas. Sedan slipper man ju också diska glaset, både vad gäller restaurangerna och oss som privatpersoner. Restauranger och cateringfirmor lägger ner mycket tid på att diska och lösa emballaget. Med dessa återvinningsbara plastglas blir det så mycket enklare och smidigare.

Sedan har jag märkt att några undrar hur mycket man kan producera och som jag nämnde i tidigare inlägg så har man en produktion på fyra tusen glas i timmen. Inklusive tillverknignen av glasen, påfyllningen och packa. Man har en dygnskapacitet på cirka 100.000 glas på fabriken i Åhus.

Idag föll Cefour ner till 15 öre vilket jag tror beror på att många plockar hem vinster, vilket man förstår efter att ha kommit in väldigt tidigt. Men jag tror också några rallyaktier lockade över lite traders. Jag sitter hur som helst lång i denna och tror att fler ordrar kommer trilla in inom en snar framtid.

Skål!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?