Post entry

Cantargia är det bästa caset

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Cantargia är utan tvekan det bästa caset ur perspektivet reward-to-risk som jag ser det. Nyligen presenterades en stor affär mellan AstraZeneca & Innate Pharma. Går det som det ska och kan är det en sådan affär vi förhoppningsvis ser i Cantariga nästa år.

http://globenewswire.com/news-release/2015/04/24/727915/10130618/en/Innate-Pharma-and-AstraZeneca-announce-global-agreement-for-IPH2201-in-immuno-oncology.html

AstraZeneca köper in sig för många miljarder i ett projekt som berör immunoterapi & antikroppar. Antikroppsbaserade läkemedel är på frammarsch och där ligger Cantargia bra till.

Det är inte bara AstraZeneca som är ute och letar affärer. Följande pressmeddelande handlar Pfizers köpiver:

https://www.avanza.se/placera/telegram/2015/04/28/pfizer-tittar-alltjamt-pa-forvarv-utesluter-inte-stora-kop.html

Den har främst kopplats till Saniona eftersom de har ett samarbete med Pfizer redan, men är lika aktuell för Cantargia.

Jag rekommenderar alla som har tid att gå på Sedermeradagen i Göteborg att lyssna på Cantargia och själva bilda sig en uppfattning.

http://www.sedermeradagen.se/goteborg-2015/dagsschema-goteborg/

Vad Cantargia är värt idag kan vi debatera. Jag menar att värderingen borde ligga närmare 30 kronor i jämförelse med bolag som A1M, CLS, Immunicum m fl. Men det intressanta är egentligen vad Cantargia kan bli värt. Och ingen kan argumentera för att det inte är många miljarder om läkemedelskandidaten CAN04 lyckas väl i Fas I/IIa.

Läs på.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?