Post entry

Men se upp blindstyre!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Nu spekuleras det en hel del om en så kallad dubbel dipp eller ny deppression... men vad vi ser är en översåld marknad baserad på vinsthämtningar och "lite" oro om smittan i sydeuropa. Men som jag ser det och som jag tillämpar : var försiktig på börsen i maj.

Men i slutet av maj strax efter att grekland har betalt den 19:e maj de sista dagarna i maj kommer börsen att börja stiga, och vi kommer få se en uppåt stigande börstrend juni och juli för att mattas av i augusti och säljas av i september. Hakuna matata som timon och pumba sa, inga beskymmer inga problem. Jag är övertygad om att börsen skall upp... samt tyskarna och spanien har sagt ja till att stödja grekland. Europa kommer ställa sig bakom grekland, det är för mycket som står på spel annars. Men räkna med turbulent månad. Det blir nog flera dippar innan vi får se uppgång med stabil tillväxt. Så möjlighet att trejda flaggas för.

Helt otrolig nergång på över 4 % ner idag på omx30... trots bra statestik och information från europa verkar folk vara sälj tokiga. I sista dippen sålde jag en del och köpte en del. Men nu sitter jag bara kvar i en aktie boliden och tror att när allt blåser över så går råvaror rätt bra igen. Tills dess... tjao!

Ett tillägg... Boliden 2-3 år från nu kommer ligga i 150kr rätt säkert. Med en stark kassa, och dessutom när greklands oron försvinner kommer dollarn att överges till råvaror som stiger mot nya årshögsta, boliden kommer gynnas bland annat och jag tänker inte hålla på att trejda som en blådåre som förut. Men när seb var nere på 40kr kunde jag inte motstå utan köpte några stycken... men sålde rätt snabbt med liten vinst också.

Annars har det varit en hemsk och nattsvart vecka och bear fantasternas jubel dag... men nu är det helg och dags att dränka sorgen i lite wisky

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?