Post entry

Liten rekyl väntas...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Nu drar snart rapporterna igång igen och en del index tunga bolag kommer dominera börsens upp och nergång. Troligen kommer vi få se en liten sättning då förväntningarna är skyhöga som vanligt och företagen som dock levererar kanon bra resultat (under rådande recession) så sjunker troligen aktie marknaden ner något pga "köp på rykten sälj på nyheter" mentaliteten.

Liksom jag skrev tidigare om boliden att köpa på rekylen, nu kommer troligen de olika gruv bolagen att få en liten sättning där de olika gruv bolagen söker nya stöd i aktie kursen, min gissning är att boliden kommer att bottna på 104-105kr för att därifrån söka sig upp mot 117kr. Denna rekyl kommer troligen för att alcoa levererade ett bra men inte tillräckligt bra resultat enligt amerikas förväntningar... men glöm inte att de har för vana aktierna i usa att gå ner även om de slår konsensus med råge!

Så drabbas inte av panik nu när en liten nergång kommer, pessimisterna som snackar hela tiden bear, kommer troligen få bita sig i läppen om de inte hoppar på tåget som nu kommer tillbaka till stationen igen.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?