Post entry

Portföljuppdatering

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Portföljen har ökat med 14.5 % totalt sedan jag la upp den här på Redeye. Dessutom spår jag en ljus framtid för våra nyförvärv.

ShaMaran ligger som mest på plus efter förra veckan och denna veckas starka inledning. Även BlackPearl och Lundin mining gick bra förra veckan och har gått lite sämre denna.

Nya inköp har blivit Meda A samt Arise Windpower.

Ingenting har sålts och alla poster representerar lika många % var. Just nu finns det inga likvider i portföljen.

ShaMaran har ännu inte visat riktigt vad det är. Vi vet inte vad det kommer bli och vi vet inte vad det är. Men det är spännande och Lundinarna brukar inte göra en besviken, blir en av hösten riktiga nagelbitare.

BlackPearl kommer med stor sannolikhet att hamna på tapeten i höst efter presidentvalet i USA. Innan dess kommer aktien att gå upp och ner mellan 20 och 25 kr.

Lundin Mining är lite av ett wildcard då jag inte är riktigt säker på hur gruvbranschen kommer att utvecklas i höst men tror på en stark höst både för Lundin Mining och speciellt Endomines som har visat bra siffror en tid utan resultat.

Arise Windpower ser vi en växande marknad och ett bolag med en ledning som hittills inte har haft några större prövningar. Ledningaen har dock skött sig än så länge. Deras plan på tillväxt och vinstökning gör aktien intressant och ser en ordentlig utveckling under vintern fram till våren.

Meda A har visat upp bra siffor samt hittat en stabil nivå runt 65 kr. Med ökad tillväxt och vinsttillväxt tror jag detta kommer bli ett av de större företagen som slår sig tillbaka till gamla nivåer på 80 - 100 kr på längre perspektiv.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?