Post entry

Hängmattan

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Att arbeta ute är nyttigt sägs det, så jag tar hängmattan till hjälp.

Malka oil pressas idag p.g.a en kommande riktad emission, (väntad) och det är Kaupthing och SEB som vräker ut. Lätta pengar då dom köper tillbaka dom billigare vid emissionen. Jag hoppas på samma utveckling som skedde med Wsib efter emissionen. Skattelättnaderna för utländska oljebolag i Ryssland godkändes idag. Ett bra köp till billigt pris..

Tanganyika oil har gått riktigt bra sedan pressrealesen om att reserverna kommer att höjas ytterligare och att jag bestämde mig för att öka på innehavet ytterligare i förra veckan visade sig bli ett bra beslut. Nu har jag läst hela presset och VD:n Gary Guidry säger att dom första utvärderingarna av testborrningarna är "mycket lovande".. Under Juli månad kommer en uppdatering av läget och hur produktionen fortlöper. Lite vinsthemtagning i aktien idag men sedan ska vi vidare uppåt. Aktien är alltjämt billig... Köp vid dippar som idag...

Biotage har äntligen börjat röra sig uppåt och att Holländska Qiagen köper det Australiensiska bolaget Corbett som Biotage äger 17,5 % av är ju positiva besked. Kanske dom är intresserade av ytterligare köp i sektorn och då ligger väl någon del av Biotage verksamhet bra till. Spännande hur som helst. Handelsbanken är mycket positiva till bolaget och köper rejält..

Bankerna såldes ner till rena skrotvärdet igår p.g.a "rykten" om att bl.a Deutsche bank eventuellt skulle behöva mer kapital, men så blev det nu inte och dom som följde John ner i djupet ångrar sig nog idag.

Det kan som sagt vara en dålig affär när man gör som alla andra gör. Idag är det betydligt dyrare att köpa tillbaka bankaktierna...

Hälsningar från hängmattan...

Kalles farsa

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?