Post entry

When in doubt, stay out...?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Läste Sigges blogg igår och såg nyheten om Svenska Spel. Det gav en del att tänka på. Tittade genom siffrorna från spelbolaget och valde imorse faktiskt att kliva av mina Betsson.

Visst, nog kan det vara så att Svenska Spel tappar mot de nyetablerade konkurrenterna och vågar ej erkänna det. Q4 för deras del var ju inget vackert även om det nog inte går någon ko på isen där inte. Men skulle det handla om generell avmattning och bolaget (Betsson i det här fallet) har tagit rejäla kostnader för marknadsföring kan resultatet bli klart lägre än många väntar sig.

Kursen har tagit ett bra skutt häromdagen och kanske byggs det in allt högre förväntningar vad vet jag. Risken för att Betsson gör en "Borgare" är påtaglig om än kanske inte överhängande. När jag sedan tänkte på att VD faktiskt sålde själv ca 20% av sina aktier tidigare så tog jag slutligen ett beslut om att sälja själv. Visst det kan ju visa sig helt fel men marknaden är ju som den är och "when in doubt, stay out".

På det hela taget blev det en vinstaffär även om jag kom in sent i matchen förra året. Nog kunde man också ha fått ut betydligt mer tidigare. Men ingen anledning att gråta över spild mjölk. Det hjälper liksom inte...Tack för tipset, eftersom just detta forum blev triggern för ett köp tidigare.

PS Läs Redeyes krönika om inflationen signerad Jonas Bernhardsson. Mycket läsvärd!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?