Post entry

En sämre dag på jobbet...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Blev en sämre dag på jobbet och gårdagens vinst fick lämnas tillbaka. Borg kom in sämre än jag väntat även om q4-06 var ett svårt kvartal att jämföras med. En del kan förklaras av kostnader för t.ex flytt och web men i huvudsak sämre försäljning än väntat. De nya marknaderna tar tid som VD påpekat och det är bara att inse att det tar ännu mer tid. Nu har p/e för 08 dock kommit ner så att det är svårt att hävda att den är dyr. Min bedömning är att det är ett fint långsiktigt läge nu att komma in i bolaget. Borg ger sig inte utan han kommer alltid igen i avgörande set...

Nu är det bara att hoppas att Betsson inte överraskar negativt också. Svenska spel talar om en avmattning i deras rapport. Frågan är om det är marknaden som mattats eller om Svenska spel tappat marknadsandelar till förhoppningsvis Betsson... På fredag får vi veta.

Trevlig kväll

Sigge

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?