Post entry

Bekännelser från en nybörjare

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Bekännelser från en nybörjare som hade 800 000 SEK i startkapital den 1 juli 2010.

Nu har det gått tre månader sedan jag bestämde mig att börja handla med aktier från att inte handlat något de senaste 6 åren tillbaka.

Jag har haft möjlighet att handla 3-4 timmar om dagen och INTE utnyttjat någon belåning i dagsläget. Från den 1 juli till mitten av augusti hade portföljen ökat med 29% och det gick oförskämt bra. Sedan gjorde jag misstaget att ligga kvar i en nedåtgående trend i ett papper jag trodde starkt på men som undan för undan gick ned någon tiodel procent per dag. Väntade på utbrottet som inte kom så till slut tryckte jag på säljknappen och gick vidare till nya papper.

Nu har jag efter tre månader stabiliserat portföljen på +19% och kommer gå in i nästa fas med att belåna upp till 50% och fortsätta arbeta med de vunna erfarenheterna.

Dessutom har jag öppnat ett litet konto med 100 000 SEK på IG Markets för att testa på CDF och handel med index och valutor. De forum/siter jag kan rekommendera är:

- www.investorsintelligence.com

- www.forexforums.dailyfx.com/

- www.cfd-handel.se

Det var allt - lycka till med era affärer och tack för alla goda råd och analyser.

Bästa hälsningar,

//Neutrino

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?