Post entry

Behandling på 4e patient utförd! Några veckor kvar till ett otroligt viktigt resultat

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det har nu varit två professorer inom cancerbehandling som sagt väldigt positiva ord om P18 och IDOSE, Spectracures realtidskontrollerande behandlingsinstrument med tillhörande mjukvara. 2018 kan mycket väl vara året då cancerbekämpningen förändras och ett litet företag i Sverige slår världen med häpnad. Spectracure är här med tydligt fokus på att konkurrera ut både strålning och kirurgi.

Innehåll

  1. 4e patienten.
  2. Neil Fleshner, MD, MPH, FRCSC.
  3. Keith A. Cengel, MD, Ph.D.
  4. Kommande resultat på 4e patienten.
  5. Kommande kursutveckling.
  6. Mina tidigare Redeye-analyser.
  7. Länkar/källor.

1. 4e patienten.

Fjärde patienten är nu behandlad. Det blev en längre väntan än vad många trodde. Det fanns också naturliga förklaringar på detta som VD Masoud Khayyami för några dagar sedan förklarade på G&W Kapitalförvaltning AB:s Småbolagsfrukost 23/2. På följande länk kan ni se hela presentationen.

https://tv.streamfabriken.com/2018-02-23-spectracure

2. Neil Fleshner, MD, MPH, FRCSC

Neil Fleshner var den första läkaren som gav Spectracures behandlingsteknik beröm. Han gjorde bl.a. det med dessa ord efter den 3 behandlade patienten i Toronto.

”- Jag är väldigt imponerad. Först och främst av de toxiska resultaten där vi nu inte har några patienter med signifikant eller extrem toxicitet. Men också av effektiviteten baserad på MR-avbildningen och PSA-svaren där vi har haft en fantastisk vävnadsdestruktion vid sista dosnivån. Så dessa två faktorer gör så att teknologin känns mycket lovande.”

Detta är enligt mig helt unikt tunga ord från en extremt erfaren professor/läkare inom området.

Neil Fleshner: https://uofturology.ca/directory/faculty/fleshner-neil/

Intervjun med Neil Fleshner angående Spectracures teknik.

https://www.youtube.com/watch?v=aWOC-OqBbt4

3. Keith A. Cengel, MD, Ph.D

Nu har även Keith A. Cengel sagt sitt.

”- SpectraCures behandlingssystem kan vara Lösningen! Detta kan verkligen vara vad som framöver uträttar saker på en regelbunden basis.”

”Regelbunden basis” betyder vad? I min värld betyder det ”primär behandling”. Detsamma som VD Masoud Khayyami har sagt är ett mål efter studier/behandling av återkommande prostatacancer. Primär behandling inte bara av prostatacancer utan också andra solida cancertumörer.

Keith A. Cengel: https://www.med.upenn.edu/apps/faculty/index.php/g275/p4600661

4. Kommande resultat på 4e patienten.

Vi har nu lovande ord från två experter inom området. Hur mycket tydligare måste det bli?

Vi har i detta nu ett otroligt viktigt fjärde resultat på väg.

Tredje patientens resultat fick kursen att under 2 månader att stiga från runt 2 sek till 19 sek. En otrolig reaktion men också en förestålig sådan. Resultatet på 4e patienten kommer att visa att behandlingsresultatet på 3:e patienten inte var en slump. Reaktionen kan bli väldigt lik den reaktion vi fick på 3:e patientens resultat. En tryggare investering och en stigning under ett par månader.

Om ni inte läst min tidigare analys på Redeye med mina beräkningar på licensiering/uppköp av Spectracure så råder jag er till det. Då kommer ni att förstå vilken potential som Spectracure har och vad detta innebär för en aktieägare i Spectracure. Här är länk till analysen.

https://www.redeye.se/arena/posts/straalbehandling-haer-kommer-spectracure

5. Kommande kursutveckling.

Nedanstående tabell är från min tidigare analys och är en beräkning på ett eventuellt licensavtal. Min beräkning på uppköp finns också med i analysen i länken ovan och min tidigare uppköpskurs på absolut minst 500 sek står jag fortfarande fast vid. Detta är extremt billigt om Spectracure fortsätter lika fint i sina studier. Vi kan också hamna långt över denna summa. Väldigt svårt att spekulera om. Ni måste tänka på att Spectracure har en teknik som i alla avseenden ser ut att konkurrera med all strålning och kirurgi. Detta är enormt stort. Jag tror att många har svårt att greppa det. Jag vet dock inte hur jag ska förklara det tydligare än vad jag gör och har gjort.

Ni måste också tänka att ALLT jag räknat på i mina tidigare analyser är ENBART på solid tumör i prostatan. Ni kan ju själva räkna en inkludering på övriga områden. Bukspottkörtel, hals. huvud, njure, bröst. o.s.v. Ett uppköp på 1500-3000 sek / aktie är då ett väldigt billigt köp om man tittar på totala marknadsvärdet på samtliga av dessa områden. Flera tusentals miljarder dollar. Det är svårt att greppa dessa summor.

Jag ser samtidigt som jag skriver detta att Spectracures aktie har blivit en riktig traderfavorit. Det är lätt att en ”het” aktie som Spectracure blir det. Mitt råd är att bara ”sitta still i båten” som så ofta sägs och invänta kommande studieresultat.

Jag litar helt och hållet på kompetensen i forskarna bakom Spectracure och VD Masoud Khayyami, de har siktet för Spectracure väl uttalat och håller en väldigt god transparens till marknaden. Jag kan inte begära mer.

Det är med tillförlit och spänning jag ser fram emot kommande behandlingar och behandlingsresultat.

6. Mina tidigare Redeye-analyser/poster

Beräkningar på licensiering eller uppköp av Spectracure.

https://www.redeye.se/arena/posts/straalbehandling-haer-kommer-spectracure

Spectracures teknik jämfört med andra liknande tekniker.

https://www.redeye.se/arena/posts/varfoer-spectracure-inte-har-naagra-konkurrenter

7. Länkar / källor

Presentationen av Spectracure på G&W Kapitalförvaltning AB:s Småbolagsfrukost 23/2

https://tv.streamfabriken.com/2018-02-23-spectracure

Intervjun med Neil Fleshner angående Spectracures teknik.

https://www.youtube.com/watch?v=aWOC-OqBbt4

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?