Post entry

BE Group inte nu men kanske senare

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

BE group är en del av det stål som bygger ett land.

En akties pris är inte det enda som skapar ngt men det ska även finnas en funktion som alla lätt kan begripa inom det företag som ligger bakom bolaget.

Om andelen nya butiker i Sverige ökar så är BE group det rätta alternativet.

Nu brinner de bara lite då och då så då kanske det är en utveckling via en ring of fire. I mellantiden så är aktien inte så rätt prissatt som den skulle kunnat vara så då finns det troligen en förväntad skepsis till kommande rapporter. Frågan jag ställer mig är inte om det ska med snar framtid synas någon ny toppnotering utan vems belåning den legat till grund för. Jag anar att det snart kommer att visa sig vilka som vacklar och inte har det tillit men att någon försöker att rewanschera eller ska vi säga rewinscha fram ett utfallsläge. Dagens aktörer är inte förtroendegivande nog att agera så jag betraktar aktien som sina egen stålvaluta mellan kontrahenter i en högre sfär via en lägre. Så länge inte bolag av denna kaliber behandlas av aktörer med en kontaker i större strukturella omvandlingar så är aktien i min syn inte annat att betrakta än just en börsvaluta som används för att sätta press på en annan. Då stämmer inte ens sektorerna inom marknaden mot de objekt som kan påvisas stämma överens.

Jag avstår BE

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?