Post entry

Avega tidagarelagd rapport till den 28:e april

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag skrev ett inlägg för en dryg vecka sedan där jag upplyste om att direktavkastningen i Avega är mkt fina 10 % nästan. Efter detta så framkom det även att man tidigarelägger rapporten men en hel vecka till imorgon den 28:e april. Det behöver ju inte betyda någonting alls men känns mer iaf mer positivt än negativt. Om det är några delar som gick snabbare att bearbeta kan det väl bara tolkas positivt. Sen kommer som sagt utdelningen på 2 kr som fortfarande inte enligt min uppfattning är diskonterad i aktiekursen.

Att bolaget har ökat antal anställda kraftigt under Q1 borde tyda på att de nya affärerna har burit frukt. Vad jag förstår så annonserar de dessutom fortfarande efter ny personal:

http://www.itjobb.se/ledigt-jobb/avega-group-soker-marknadens-basta-it-konsulter-6977.html

I det här läget med 2 kr i utdelning + rapport imorgon så skulle jag ta hem vinsten i t.ex. mitt tidigare rek Formpipe och lägga in pengarna i Avega. Samma sak med KnowIT, Hiq etc. där de flesta rapporter är ute samtidigt de flesta redan har gjort sin utdelning. Det finns inga direkta triggers i de aktierna för tillfället därför räknar jag med ett fortsatt inflöde till Avega närmaste dagarna kombinerat med nya ATH:s.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?