Post entry

Målkurser mäklarföretag prognos i kombination

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag anser att det finns fog att förvänta sig ett moras bland mäklarföretagen.

Här följer de målkurser jag anser är nödvändiga och de kapitalomställningar i aktiestocken som blir nödvändiga i några företag.

Nordnet. Kurs nu 15,7 och målkursen är 8 kr.

Scenario. Kursen rasar med två bear traps och aktie kursens utveckling följer i stort samma tidskonsumtion som West siberian.

Vid 16,5 kr meddelas nyemission och kursen rasar till 8 kr emissionen är 2 på 1. Kursen stiger till 10 ,95 för att sedan under avsevärd tid finna en ny botten på runt 95öre.

Avanza. Kursen drar sig långsamt ner mot 80 kr där meddelas Bud ifrån HQ på Avanza med 5 HQ på 1 AZA alternativt split 5 på 1 och kursen stimuleras upp mot 138 kr. Vinstvarning kommer i anslutning till split och kursen handlas i 36 kr efter splitt för att sedan påbörja en lång resa ner till 8 kr.

HQ

Det krävs enligt min mening inte mer än ett par aktier i rättan tid för att aktivera en rekyl i HQ som ger 156,5 som rekylnivå i en längre sidledes trend med botten 110 som triggernivå ner till sub 55 kr.

CAR

När jag betraktar Carnegie anser jag att det finns inget stöd i nuvarande kursbild och hela dess formation sedan 2002. Därför tror jag att man kommer att försöka stimulera upp kursen till 125 ifrån 80 i förväntan om att med gradvisa återköp ( and frankly jag vet inte om man redan sysslar med sådana) om 0,99% troligare 4,5% av aktiestocken söka skapa en bågformad mkt volatil kursutveckling före nedgång väl under 40 kr.

Det är det positiva scenariot. Det negativa är en radikal vinstvarning i spåren av alla skandaler som raderar ut förtroendet för institutet.

Jag vill bara nämna att jag försökte tänka mig en analys av detta men det isolerandet av enskilda aktier utom ramen för en sektor gör att jag är nu beredd på att detta raderas. Så jag har kopierat hela texten på egen HD för säkerhets skull.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?