Post entry

Äntligen Måndag!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Äntligen är börsen öppen igen och vi kan börja spekulera upp och nergång igen. Det var lite till en överraskning som börsen slutade på minus i fredags, jag var ute på sen lunch och kom hem strax efter stockholms börsen var stängd. Men en bra vecka var det ändå och börsen kan gå lite ner med flertalet aktier utan att man gråter för det. En aktie som dock har gått bra ändå är astrazeneca, vilket jag också köp rekade tidigare.

Jag Skall strax iväg och putsa fönster åt en kund men innan dess så tänkte jag skriva en blogg. Kommer komplettera med nya aktie tips för veckan, men en aktie jag fortfarande är intresserad av och som det kom en köp rekommendation på imorse det är Intrum justicia med riktkurs 112 kr med det är en medel lång sikt. Swedbank siktar jag också in mig på och tycker att 73 är billigt trots att aktien har handlats in för lägre kurser tidigare i år, anser jag dock att aktien har en god potential uppsida. Underperform är betyget de har på sig, men sanering och vinst möjlighet i år är bevis för mig att aktien kommer stiga i år.

Seb dalar något ner nu, vilket är ett bevis på att allt fler är rädda för en svag rapport, betyget för seb är avvakta tills rapporten.

Sandvik gjorde en uppstickare i fredags, jag rekade den i min analys, kul att se att det gick som jag befarade. Och denna veckan kan gå minst lika bra, även om det kommer korta rekyler som min far alltid säger... måndagar går det ner för att sedan under veckan gå upp igen. Nu drar jag, vi ses under dagen!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?