Post entry

Arocell

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Arocell

byta lista till first north

har ett färdigt test de ska börja sälja

enda testet som mäter inaktivt protein

Har förstärkt organisationen med tunga namn

Arocell är verksamt inom forskning och utveckling inom cellbiologi och medicin för kommersiella applikationer som cancerdiagnostik för prognos, behandlingsuppföljning. Företagets produkt blodtestet TK210 ELISA lanseras i Europa under 2015

Arocell är nu i slutskedet att få ut sitt revolutionerande test TK 210 Elisa på marknaden de gör nu en offensiv nyemission för att göra ytterligare klinisk dokumentation på produkten byta lista till First north och förstärka företaget ytterligare.

Idag är det väldigt svårt att veta om din Cancer växer eller inte. Det kommer Arocell ändra på med sitt test

Med sitt blodprov kommer arocell göra analysen av cancertillväxt väldigt enkel, till en rätt lågkostnad

TK 210 Elisa är designad för att fungera med redan fungerande teknologi på marknaden så det kommer vara lätt för labb och sjukhus att implementera arocells test med deras befintliga tekniker.

Att försöka mäta inaktivt protein har varit på tapeten länge i Biotech branschen de har försökt göra det sen 70-80 talet. Om Arocell har löst denna gåta kommer vi kunna se en otroliga vinster i framtiden. Att Marknaden behöver något sådant är en underdrift, det finns inga bra och billiga sätt att idag se om din tumör växer eller inte. Att detta skulle revolutionera cancer diagnostiken är det ingen fråga om. Att de redan står 3-4 stora läkemedelsbolag och sneglar på arocell är finns det nog rätt stora odds för.

Med en värdering på 11.85 per aktie är arocell värderat till 300 miljoner att vi ska se en 5-10 dubbling av kursen inom snar framtid är inte uteslutet.

Med den här nyemissionen så är det ett väldigt bra läge att gå in då det troligtvis är deras sista nyemission någonsin. Att nyemissionen är garanterad gör det säkrare.

Starkt köp på kursen 10-12kr

Om man vågar kan man vänta och hoppas kursen rör sig närmare nyemissionskursen

på 10 kr

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?