Post entry

Personligt möte med Mikael Lindstam, VD Aptahem

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

I rollen som investerare träffar jag regelbundet företag med spännande affärsidé och koncept. Jag investerar mycket tid på att komma närmare bolagen och delar med mig av mina erfarenheter. I detta reportage får ni träffa Mikael Lindstam som axlar rollen som VD för läkemedelsbolaget Aptahem AB.

Mikael Lindstam, VD Aptahem, har medverkat i uppstartsverksamhet och utvecklingsprogram som genererat investeringar om totalt mer än 100 MSEK från företag, privat och offentligt kapital. Mikael har bland annat varit med och utvecklat Galecto Biotech AB och Gabather AB från Forskarpatents projektportfölj samt genomförde där ett antal licensavtal och IP-försäljningar. För att fokusera på bolaget Aptahem avslutade nyligen Mikael sin tjänst som ansvarig för affärsutveckling av Forskarpatents ABs och Innovationspatents ABs holdingbolag som patent- och licensportfölj. Mikael har en doktorsexamen inom organisk kemi med fortbildningar inom marknadsföring, entreprenörskap och personalledning.

Ni kan ladda ner reportaget i sin helhet på följande länk:

https://www.dropbox.com/s/zvpk29cg0vs5k6k/Personligt%20möte%20med%20Aptahem.pdf?dl=0

Trevlig läsning!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?