Post entry

Anoto race!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Anoto har precis genomfört en nyemsission och aktiekusen har gått från kronan ned mot 20 öre på kort tid. Jag tror att nyemissionen blir kraftigt övertecknad och många småsparare sitter på höga GAV vilket kommer resultera i en kraftig rekyl uppåt. Anota är en riktig småspararfavorit med 9300 avanzianer som fans och de håller på att gå galna på placeras forum. Så jag tror man kan räkna på kurser uppåt 35-40 öre i närtid när kurpressen lagt sig och mer kortsiktiga spekulerare sålt av.

Tittar man 3 år historiskt så har aktien en tendens att gå ned till runt 20 öre för att sedan explodera. 2014 gick den upp till över 70 öre för att sedan falla tillbaka och 2015 gick den upp över kronan och jag tror att mönstret kommer upprepas även 2016.

Ett starkt tecken på det är en fina uppgången idag trots att många BTA aktier kommit ut på marknaden. BTA 1 har idag handlats till kraftig rabatt kontra ordinarie aktie men det hålet har börjat täppas igen nu när marknaden inser att det finns "arbitrage" att tjäna på.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?