Post entry

Enzymatica: Risk för kursnedgång

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Detta bolag har du kanske inte investerat i ännu och tur är väl det. Investerarprofilen "JimmyBa" avråder det starkaste från detta bolag.

Försäljningen är skrattretande
Fortfarande bara 400.000 kr i omsättning trots att de funnits ute i tre år med sin produkt !? Det innebär att de har sålt max 2000 av sina preparat, detta motsvarar ungefär den batch som skickats ut till återförsäljarna.

Alla i ledningen smygsäljer
Insiderförsäljningarna kan beskådas på Aktietorget. Det duggar tätt mellan försäljningarna och styrelsen och övriga insiders tävlar om vem som kan sälja mest. Som bekant går det inte att sälja särskilt stora poster i små bolag som detta utan att kursen dumpas.

Är allt en bluff?
* Man kan fråga sig om det hela inte är en bluff. Initierade källor säger att Magnus (muskelbyggaren) fick aktier i utbyte mot att han lånade ut sitt namn i reklamsyfte.

* Hela tiden kommer nya löften om framtida vinster men om det ska gå så bra framöver varför säljer ledningen då sina aktier redan nu?

Slutsats
Skynda er och sälj innan ledningen har dumpat kursen för dig.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?