Post entry

Vad kommer att hända i oljelandet Ryssland?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Som ny på Redeye så vill jag passa på att ge en guldstjärna till alla duktiga bloggare. Har fått många intressanta tankar från er.

Att som nybörjare i bloggvärlden och framför allt inom aktier känns det lite smått skrämmande. Men samtidigt spännande och det är väl därför som jag attraheras av denna värld.

Vad som rör sig just nu i min hjärna är hur våghalsig jag ska vara den närmsta tiden. Det har och pågår rykten om hur oljekartan kan ändras i Ryssland. Och med de orden sagda så förstår nog de flesta att jag menar uppköpsrykten kring Malka Oil.

Malkas vara eller icke vara har varit en följetong för min del. Efter dippen, tidigare i år, så har jag varit extra fundersam på om jag ska köpa eller gå ur bolaget. Idag lutar det mer åt att köpa. Frågan "Varför" brukar jag ställa mig. Jo, av den enkla anledningen att det är en spännande utmaning att se om det verkligen blir ett uppköp från t.ex. Alliance Oil. I sådana fall kan Malka bli en hygglig vinstlott.

Den stora frågan i det här sammanhanget blir istället jag ska göra med min andra post inom Rysslandsoljan, Alliance Oil. Om ryktet slår igenom så kanske det är nog så bra att lägga alla "Rysslandsägg" i samma korg. Alliance har ändå gjort sig bra i min oljesatsning och det är nog dax att hämta hem lite färskt kapital. Potentialen ligger i mina ögon just nu hos Malka. Alliance finns det chans att investera i igen, annat är det med Malka.

Tankarna lär nog snurra ett par varv till under de kommande dagarna och analysknölarna gå varma över datorn. Men den som lever får se ;)

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?