Post entry

Smala portföljen.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ett ut och ett in..så det kan gå.

Facit för portföljen:

Ca 30% plus i år.

Ca -5% om man ser ett år tillbaka i tiden.

Vinsten kommer från Norse Energy och Shelton, Ginger Oil. De som gjorde min portfölj mindre var Petrogrand och Northland, resterande har gått hyfsat sidleds.

På grund av husköpet så ligger jag nu kvar med ungefär ca 3 månadslöner och en till är på väg i Maj. Då jag har relativt stora marginaler i min privatekonomi genom mitt jobb så är det stora risker som gäller för min portfölj med förhoppningen att jag får större utdelning.

Norse Energy,

Senaste köpet av acres i marcellus blev lite av en negativ överraskning. South Western Energy köpte precis acres från Chesapeke för ynka 574 dollar/acre i PA. I det stora hela outvecklade acres men då stora delar av dessa låg i Susquehanna County så tycks priset vara väldigt lågt. I relation så värderas cabots outvecklade arealer till nästan 30 000 dollar/acre om man ser till börsvärdet.

Chesapeke har dåligt med pengar, Norse har inga alls. Och om man ser att Chesapeke sålde acres för 574 dollar i PA där man får fracka och där de borrat 17 brunnar, medans Norses acres inte får frackas och inte har borrats.... Om man fick något bud så låg det nog inte i närheten av 574 dollar, tyvärr. Jag ligger utanför som sagt, efter NE så kommer jag troligen gå in i cirkusen igen!

Se www.seekingalpha.com/article/1382751

Africa Oil +3%

Då var jag inne igen! Hade inget innehav i portföljen och bestämde mig för att hoppa på lite tidigare än tänkt. Kursen verkar ha stabiliserat sig/på väg upp, och jag ville ha någon kursutveckling att följa.

Jag har svårt att se hur detta ska misslyckas.

Twiga 2800 fat/dag och troligen över 5000 fat/dag när man optimerar.

Ngamia bör ligga över 10 000 fat/dag vi har 3 gg mer netpay här.

KH hintar om att Sabisa är mycket lovande, de bör väl lärt sig vid detta laget att det straffar sig att inte nå upp till vad man "lovade". Får vi netpay i Sabisa och bra flöden i Ngamia så tror jag denna aktie klättrar mot nya högsta noteringar.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?