Post entry

I väntan på Africa Oil.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Tålamud...tålamud!

Min portfölj har varit väldigt tråkig på sistonde, kanske inte rent avkastningsmässigt men ändå har det varit stillsamt och man har inte fått några kickar alls av den...

Africa Oil +20 %:

Ja vad finns där nere i Sabisa, denna veckan kan vi får svaret. Känns kusligt likt AOI förra året med Ngamia...kan bli väldigt bra om Sabisa hittar vårt svarta guld!

För att få lite ös i portföljen har jag nu tagit in två aktier som mycket möjligt kan se oanade höjder innan sommaren är slut!

Taurus +11% :

Enorm potential, pyttelitet börsvärde, fas 2 etatanol börjar bli hett runt om i världen! Göra bränsle på restavfall låter väl som en riktigt bra grej! Inga aktier att köpa, affärer gjorda indikerar att man troligen kommer få betalt x antal gg dagens börsvärde om det vill sig väl. Och nu har en av Indien största etanol tillverkare börjat uppvakta Taurus och begärt in en offert efter vad som verkar vara positiva utfall av deras gäst. Andra kan mer om ämnet men när man koller på summorna som vissa företag har fått för liknande produkter inkl royalties så blir man höjdrädd! Och småorders verkar betyda matcha Taurus börsvärde och stororders verkar vara 10 gg börsvärdet, per order.

Tigran Technologies +12% ,

Brukar du tycka insiders är värt att följa? Ta en titt på Tigran Technologies...

Här har insiders/storägare köpt så mycket så de måste avnotera hela företaget för de har för lite ägare på Aktietorget...de har i princip dammsugit marknaden vad jag förstår det som och äger nu 74 % av bolaget på tre personer! De tycker helt enkelt att vi småspare säljer ner deras kurs för mycket och detta under låg omsättning! från 1250 kr till 25 kr...uppköp i slutet av sommaren vid avnoteringen?

http://blogg.passagen.se/klarsynthet/resource/Analyser/Tigran.pdf

Jag hör insiderköp, värde för 500 kr per aktie och jag köper. När ledningen och storägare köper upp hela sitt företag så ser det väldigt bra ut i mina ögon!

Glad sommar på er små gossar!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?