Post entry

Hur tjäna storkovan oberoende av marknaden?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det har alltid varit min dröm att vara oberoende av börsens upp- och nedgångar, valutor och oljepriser etc. och jag verkar vara på rätt väg med min strategi nu. Utveckling av min depå 1 år + 45 %, Utveckling av OMXS30 1 år – 4,7 %.

Min 20+ år erfarenhet från börsen är att det är mycket svårt att tjäna pengar. Jag har försökt med blue chips, warranter, valutaoptioner, mid och small caps. Jag har försökt med långsiktighet och daytrading och det som hände var att jag tjänade knappt några pengar alls utan snarare förlorade pengar.

Jag köper nu företag innan det är klart att de blir framgångsrika och lägger många ägg i korgen, och hoppas att några av dem utvecklas till stora framgångsrika företag. Då kan det bli mycket stora vinster på ett eller några få företag och små förluster på de övriga.

Jag köpte aktier i många Lundin företag och det för att jag då vet att dessa företag har ett bra management, vilket jag tycker är mycket viktigt och gör en chansning mindre riskabelt.

Min strategi att satsa mest på unga företag som kan ha stor potential om de lyckas och att gå in tidigt i dessa ser ut att bli lyckad nu. Det har alltid varit min dröm att vara oberoende av börsens upp- och nedgångar, valutor och oljepriser etc. och jag verkar vara på rätt väg, framförallt tack vare Lundins Africa Oil.

Utveckling av min depå 1 år + 45 %

Utveckling av OMXS30 1 år – 4,7 %

Här är mina bästa aktier just nu:

  1. Africa Oil (+ 266 %)
  2. Simba Energy (+ 100 %)
  3. Det norske oljeselskap (+ 99 %)
  4. Ngex Resources (+ 82 %)
  5. Tag Oil (+ 41 %)
  6. Sirocco Mining (+ 28 %)

Nytt köp igår - PetroGrand. Övriga innehav se min profil.

Lycka till!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?