Post entry

Dröjsmål med publicering ... bara positivt ...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Många har säkert undrat vad som hänt med publiceringen av den epokgörande verkningsmekanismen för Quinolinplattformen ...(!?)

PUBLICERINGEN ÄR PÅ G, MEN ...
Saken är den att publiceringen av verkningsmekanismen, är i mångt och mycket avhängigt av vd Thomas Leanderson , vilken torde vara "arkitekten" bakom "avslöjandet" och blottläggandet av verkningsmekanismen för Quinolinorna.

Verkningsmekanismen är definierad utifrån sub-quinolinern Paquinimod (57-57).

PUBLICERINGEN LAGD PÅ "HOLD AV FYRA SKÄL ...
Att det dragit ut på tiden med publiceringen är bara positivt. Detta främst av följande fyra skäl:

1).
Active Biotech är ensamma om att ha denna målmolekyl som Target. Här gäller det för Active Biotech att "täcka upp" ´sina forskningsrön kring denna target via olika patent, främst metod- och substanspatent. Detta har tagit mycket tid i anspråk, enligt min bedömning.

2).
Active Biotech har egentligen inget att vinna på att, i nuvarande skedde, hasta åstad genom att alltför skyndsamt publicera denna verkningsmekanism och target. Detta, då denna är epokgörande för behandling av många autoimmuna sjukdomar och kan m.a.o. sägas ha generell påverkan på autoimmunitet.

Big pharma kommer bedriva en klappjakt på att kringå de patent som Active har för denna target (målmolekyl). Detta så fort att patenten, verkningsmekanismen och dess target och kunskapen kring dessa blir publikt ...

Verkningsmekanismen, och kunskapen kring denna, är själva kronjuvelerna i bolaget. "Take my word for it ..." Så det gäller att vårda och förvalta denna kunskap väl.

3).
Vd Thomas Leanderson var tidigare FoU-chef. När denne axla vd-skapet, hade denne mycket annat att ta i tu med inom ramen för vd-skapet, varför publiceringen av verkningsmekanismen fått stå tillbaka.

4).
Publiceringen av verkningsmekanismen är så epokgörande (jo, så är det!), att den vetenskapliga prestigefyllda tidskriften ifråga, vill kvalitetssäkra den vetenskapliga artikeln. Detta tar tid, då olika professionella redaktionskommitteer, bestående av relevanta vetenskapsmän, ska "pröva" dessas forskningsröns giltighet.

MIN PROGNOS - PUBLICERING INOM KORT ... (Q2) enligt min lagda prognos, borde publiceringen av "mode of action" för Quinolinorna, kunna ske under Q2 i år.

BARA POSITIVT ATT PUBLICERINGEN DRÖJER ... Men som sagt, att det dröjer med publiceringen, är paradoxalt nog, bara positivt, mot bakgrund av vad som ovan dryftats ...

Time will tell ...
//EPOKEN

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?