Post entry

Active Biotech - Pionjär ...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

TVÅ VIKTIGA BUDSKAP beträffande den så omtalade VERKNINGSMEKANISMEN kopplat till Quinilinsubstanerna framkom vid Acitve Bioetchs presentation hos Rodmans & Renshaw 10th Annual Healthcare Conference i New York per 2008-11-11:

Vd Tomas Leanderson uttryckte mycket distinkt att ...

(1)
Active sitter nu inne med KUNSKAPEN om denna verkningsmekanism, säkrat via olika PATENT. Denna KUNSKAP (säkrat främst via olika substans- och metodpatent) kring VERKNINGSMEKANISMEN spelar en mycket CENTRAL och AVGÖRANDE roll i KONTROLLEN av IMMUNFÖRSVARET och dess FRAMKALLNING av PROINFLAMMATORISKA PROCESSER. Det är just mot DENNA BAKGRUND som TEVA även väljer att köra mot Chrons sjukdom. Vidare, för den uppmärksamme, så ligger YTTERLIGARE AUTOIMMUNA PROJEKT i PIPELINE, färdiga att rullas fram in i klinik från Teva´s sida; såsom reumatoid artrit, insulinberoende diabetes mellitus, Guillain Barrés syndrom, lupus och
inflammatorisk tarmsjukdom, IBD. Den breda effektprofilen i experimentella modeller för inflammatoriska sjukdomar tyder således på att laquinimod påverkar en central del i inflammation och autoimmunitet.

2.
Quinolinerna binder till en målmolekyl, som är känd , men ingen har den som Target (Active är m.a.o. first in class). Vidare denna målmolekyl INTERAGERAR med andra proteinmolekyler som är proinflammatoriska och som således framkallar inflammationsprocesser i kroppen. Det som Quinolinsubstanserna åstadkommer är att de helt enkelt blockerar dessa proteinmolekyler så att de INTE åstadkommer en kaskad av inflammationsprocesser.

En klappjakt på att försöka få åtkomst till Active Biotech´s epokgörande verkningsmekanism kommer inledas av Big Pharma. Detta gör att jag är säker på att Active kommer LICENSIERA UT HELA TEKNOLOGIPLATTFORMEN betr. verkningsmekanismen (substans- och metodpatent kopplat till denna) till en RESURSSTARK partner (läs: Teva), som kan EXPLOATERA värdet av denna kunskap till fullo ...(!) STARTSKOTTET för denna klappjakt, kommer bli, när Active Biotech kommer publicera verkningsmekanismen (=mode of action) i en PRESTIGEFYLLD medicinsk vetenskaplig tidskrift INNAN årets slut ...(!)

Take home message:
För att travestera "Peps Persson"; "Ska det vara så svårt att fatta ...att Active Bioetch är sann matematik". (läs: ... totalt undervärderat)

EPILOG:
Den stora "faran" med den låga kursen är att freda bolaget från ett lågt bud. Men MGA Holding och Nordstjernan borde vara grindvakter i detta hänseende ...(!)

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?