Post entry

2007-08-22

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Så vände då börsen upp igen på spekulation om räntesänkning från FED. Såg vartåt det barkade igår och sålde mina björnar med hyfsad vinst. Köpte Betsson för alla pengarna. Läste rapporten flera gånger om kom fram till att bolaget handlades till P/E 12 med maltesisk bolagsskatt, om man räknade Q2-resultatet på helårsbasis. Det är riktigt billigt för ett företag som växer så det knakar. Alldeles nyss sålde jag dock hälften med goda 5% upp på en dag, mest beroende på osäkerhet om börsläget just nu. Känns bra att ha en del likvider. MSAB. Två dagar till rapport. Idag hade emellertid ett "annat" MSAB rapport, nämligen Melker Schörling AB som envisas med att använda förkortningen MSAB trots att den sedan länge är upptagen av Micro Systemation och trots att massor av irriterade investerare påpekat detta för dem i mail massor av gånger. Att de förvirrar även sina egna aktieägare verkar de inte bry sig om.

Countermine drog plötsligt iväg i ett 12%-rally idag utan minsta nyhet. Visar att många ligger och lurar i vassen. När vi får en riktig nyhet där så lär det bli drag under galoscherna!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?